Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till havet

Ta mig till havet!
Till sälta och vind
Vill ha doften av tjära
Och regn mot min kind

Jag vill sitta i masten
en stjärnklar natt
Jag vill hänga i mässen
Och kikna av skratt

För fast jag helt och hållet
Är en storstadstjej
Har skutsegling blivit
Min favoritgrej




Bunden vers (Rim) av April Stark
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-10 10:44



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hipp text, strålande !
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

April Stark