Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Januarikänsla

 

Januari

du trista månad

så kall och genomfrusen

Tvingar träd på knä

i vinden

för Kung Bore

i blytung grånad

 

Flyr till drömmar

de barfotgröna

som öppnar dörrar 

till sommarhusen

Där viskar blomster

de evigt sköna

mot den mjuka barndomskinden

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-30 21:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att man kan drömma sig bort ibland...:-)
2019-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtan till sommar och grönska, från vinteride, diktar du finstämt om!
2019-01-31

  Lars Hedlin
JA kallt och grått får en att längta till vår och sommar! kram
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP