Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunddockan

Klär blunddockan
i den blommiga klänningen.
Lägger henne i den röda vagnen.
Där ute, nere på gården är det varmt
och sommaren är så där grön som
den alltid var när jag var liten.
Går ett varv runt den lilla gårdsparken.

Minns den där bekymmerslösa tiden,
när jag kunde luta mig tillbaka,
förlora mig i leken,
prata med min låtsaskompis,
skylla på henne när jag hittade på hyss,
vara lugn och stark,
vara blyg och rädd.
Kanske vill jag dit igen,
kanske inte..




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-25 20:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP