Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går bra utan kvitto.

”Vill du ha mjölk i kaffet?”
”Nej tack, jag klarar mig utan.”

”Vill du bli medlem?
Nej tack, inte idag.”

”Nej jag vill inte
ha några förbannade
kvitton, jag klarar mig bra utan.
Tack.”




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-27 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP