Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande kärlek

Smärtan och värmen som tvinnas i mitt hjärta
Outhärdlig.
Det värker i varenda cell, i varje i ben och varje muskel.
Stundtals är vi tillsammans och vi är plötsligt ett.
Men så fort du försvinner, ersätts värmen av värk.
Denna fruktansvärda längtan.
Är detta vad kärlek innebär?
Att ständigt känna sig som att tomt skal utan mening med
endast ett begär.
Att ha dig här, bara några sekunder till.




Fri vers (Fri form) av Karolina Lundberg
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-08 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Lundberg
Karolina Lundberg