Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självständighetens bristande knoppar

ja visst gör det ont när knoppar brister,

och mina knoppar håller på att brista något så fruktansvärt.




Fri vers av sery
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-30 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sery
sery