Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsuppläsning härom dagen..


Sextioåtta döda kroppar

Upphittats utanför Libyens kust
68 döda kroppar,
Varje kropp har en Mor
Varje kropp har en Far
Varje kropp har ett hjärta
Varje kropp har lungor
Varje kropp är en människa
Några kroppar var mödrar
Några kroppar var fäder
Några kroppar var bröder
Några kroppar var systrar
Några kroppar var Kusiner
Några kroppar var grannar
Flera kroppar var barn
En människa är inte bara en kropp,
utan hon är så enormt mycket mera.
Varje kropp var en oläst roman




Fri vers (Fri form) av wendela
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-29 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wendela
wendela