Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart höst

 

Tar av mig sommaren i satin

den har blivit oklädsamt fåfäng

Vill bära fram dig du sköna höst

som kittlar svalt mot mitt bröst




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-31 01:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oavsett årstid så finns det alltid vackra saker att njuta av...så fint...
2019-08-17

  Lars Hedlin
Underbara hösten med sina vackra härliga färger! :)
2019-08-06

  Nils-Robert
Fina rader och så positivt att se hösten närma sig.
2019-08-01

  Rise Little One
Man är alltid så ivrigt inför varje säsong.
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP