Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intersektion




I spegelsalen bakom dig

Rummen som sett oss komma och gå
Vi har varit där
Rörelserna till trots
Det finns spår av gestalter

Vi är våra egna vittnen
Frågorna som ställs liknar svar
Imma, skärvor, blank yta
Glasets funktion förblir



Vägarna som vandrades
Oavsett riktning och takt
De mynnade också ut i ett hopp
Ett luftsprång i fjärran

Lagren under lagren
Medan tiden skapar nya
Genom åren verkar minnen, bilder
Tills vi åter landar inom synhåll





Fri vers av DavidM VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-08-24 16:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande och intressant text som jag gärna återkommer till, så jag sparar den.
2019-09-17

  Minona
Mycket bra
2019-09-06

  Lars Hedlin
En mix av känslor och minnen :) Mycket bra!
2019-08-29

  henke_r
Jag instämmer med nedanstående kommentarer. Lägg därtill att dikten lägger sig oerhört bra i munnen vis högläsning. Den är oerhört balanserad. Bra!
2019-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Många fina, tänkvärda strofer att läsa och fundera på

ex
Lagren under lagren
Medan tiden skapar nya

Tänk om speglar kunde tala



2019-08-26

    Peter Söderqvist
Fina genomtänkta rader där tiden illustreras så vackert med spegeln och rummet.
Minnen i flera skikt i en verklighet och historia som lever. Otroligt snyggt.
2019-08-25

  Lottie Ålhed VIP
Skärningspunkten mellan nu och då lager av minnen Vackert!
2019-08-25

    ej medlem längre
Blir djupt fascinerad av att läsa din dikt. Varje rad bjuder till eftertanke. Tilltalas av hur skeenden, minnen och upplevelser belyses genom den relativa rumtiden, som ett livets Kaleidoskop!
2019-08-24

  Kungskobran VIP
Spännande dikt , tiden skapar nya lager
i all oändlighetdär frågor liknar svar
och svaren liknar frågor ?
intressant spörsmål
2019-08-24

  ULJO
Livet en evighet.
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP