Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografier




De saknade
Det som längtas
Allt där

Och de som finns hos dig
Det som finns här

Hjärtats bloss i tiden

: : :

I fotoalbumet
Seglar likadana moln

Bilder tagna av dagar som var dagar
Då med

Våra vänner på bilderna
Hade också fotoalbum
Med vänner, dagar och moln

: : :

Vi, som album

: : :

Ensamheten
Gemensamheten

I denna fjärran skog
Finns frågor och tydlighet

Gamla drömmar
Nya drömmar

Tysta tankerundor
Till fågelmusik

Vi passerar
Tillsammans med träden

Genom skogen
Som moln

Och bilden tas
För framtidens album

: : :

Vi är med





Fri vers av DavidM VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-03 18:42



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Inspirerande ord och tanka. Applåd för det!
2024-05-17

  Cower At The Man
::: är måhända det mest pretentiösa sättet att styckeindela jag sett i mitt liv, men du har verkligen ett bra språk och en eftertänksam rytmik rakt igenom. Bra taktkänsla och bildspråk
2024-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Foton är minnesbilder som vi sparar i våra album, både för oss själva och för kommande generationer.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP