Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor

Bara några små smulor
av din tillvaro har du gett mig.

Jag tuggar hungrigt i mig
med mycket saliv.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-03 15:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint, verkligen en liten pärla.
2019-10-10

  BenGust VIP
Smulor kan också ge liv.
2019-10-05

  Bjarne Nordbö
Den fick du till så det kändes.
2019-10-03

  ULJO
Tänkvärda ord.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP