Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom nyckelbenen

Att stå för den man är
är så mycket mer än en
genomborrande öppen blick
med en öppen hals
och framträdande nyckelben.
Ett ”jag” är sällan ett ”JAG”
med lysande lyster.
Det går bra att bara vara,
utan att ha ett helt bibliotek i bagaget.
Det går bra att skimra i sitt naturliga sken.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-15 09:06



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Absolut. Det viktigaste är människan. Precis som hon är, sig själv och en hygglig person. Det är personligheten som lyser mest, inte utanpåglittret.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP