Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mia/Adora/Madeleine

jag är Mia,
alltid redo; köper sprit, cigg, bubbelvatten i utbyte mot husrum.
går med på sex,
går med på fest,
står vid din sida medan du presenterar mig som din flickvän.

jag är Adora,
drar linor medan de andra hejar på,
knarkar bäst,
festar vildast,
är inte rädd för någonting, någon alls, allra minst dig.

jag är Madeleine,
har inte duschat på 15 dagar,
äter inte,
sover inte,
har inte rakat benen eller borstat tänderna för jag orkar inte och
depressionen äter mig levande.

jag är ett tomrum,
en plats utan plats,
en person utan person,
jag har ingen ålder, inga rötter, ingen bakgrund.
Jag är ett tomrum av
murket,
förfallet,
ruttet,
liv.




Fri vers (Fri form) av Mosley
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-01-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mosley