Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg bara fragment av en helhet







Var ivrig att fatta ett beslut
men såg bra fragment av en helhet

-Vänta tills bilden blir tydlig och klar
viskade en röst i mitt öra

det var en välbekant röst
min älskade och saknade mor

det är längesedan hon dog
är långt borta men ändå nära

















Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-01-22 12:59



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
De näras ord ekar vidare i oss så länge. Du slriver det så fint.
2020-02-10

  ResenärGenomLivet
Så viktigt att lyssna till den inre rösten...
2020-02-01

  Eva Helene VIP
Så vackert och berörande, när sådant händer blir man så tacksam.
2020-01-27

  M.Eta
Kloka ord!
2020-01-27

  Blomma-Stjärna VIP
klokt och fint skrivet - ingen vi varit verkligt nära kan vi förlora inom oss - vi är vägledda av varandra!
2020-01-26

  BenGust VIP
Fint nyanserad.
Alla behöver vi nån gång
en guidande vink, oavsett
på vilket sätt den visar sig.
Annars ser vi ju oss jämt
som kapabla och självgående.

2020-01-26

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-01-25

  Ezmeralda VIP
Så fint!
2020-01-25

  lila fjäderblomman VIP
Så ljust och fint!
2020-01-23

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur våra bortgångna
nära och kära alltid finns med oss.
2020-01-23

  ULJO
Kloka tankar du förmedlar
2020-01-23

  Maria Sundelin VIP
Så länge vi minns så finns våra saknade hos oss
Varma kramar
2020-01-23

  överlevaren VIP
Tänkvärda ord....
2020-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat! Tråden mellan mor och barn är hållbar, trots att döden hämtat. Gammal klokskap försvinner inte.
2020-01-22

    ADI Nehlin
Kloka råd från någon som stått nära. Fint skaldat!
2020-01-22

  Öknens Ros VIP
Goda råd värda att bli ihågkomna.
2020-01-22

  Feliaxel VIP
Bra att komma ihåg goda råd
2020-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP