Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankar om mitt skrivande




Mina texter ligger som ägg
i förväntningarnas rede

många kläcks och flyger i väg

en del har starka vingar
och når oanade höjder

andra har svagare
kommer inte så högt

några fastnar inuti skalen
kommer ingenstans




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-03-13 11:46



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Det finns igenkänning i denna.
Fint fångat.
2020-04-06

  Lars Hedlin
Gillar!
2020-03-19

  Eva Helene VIP
Så bra tänkt och formulerat!
2020-03-18

  ResenärGenomLivet
Trevlig dikt...kan känna igen detta från mitt eget skrivande...
2020-03-17

  BenGust VIP
Eftertraktad idékläckningsförmåga.
Många av dina alster lyfter.
2020-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
tycker mycket om de bilder som du ger oss i dagens (och andra dagars) tankar kanonbra bild den här om dina texter "som ägg i förväntningarnas rede"
2020-03-13

  lila fjäderblomman VIP
Igenkänner din fina beskrivning av den poetiska födeselprocessen.
2020-03-13

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Kramar
2020-03-13

  Niliboy
Kul med oanade höjder, själv väntar jag
Å är som grodan i dypölen!
2020-03-13

  Olof Lagerhorn VIP
En metafor som bär originella
bilder kring det litterära skapandets
process.
2020-03-13

  M.Eta
Bra beskrivning om texterna man vill nå ut med!
2020-03-13

  Kungskobran VIP
Varför en del av mina dikter uppskattas mycket och andra inte har jag aldrig riktigt förstått.
Det enda undantaget är är de pekoralaktiga som alltid uppskattas.
2020-03-13

  Respons VIP
Högst igenkännbart! Fint formulerat.
2020-03-13

  Rise Little One
Så är det för alla skrivben skulle jag tro.
2020-03-13

  Ezmeralda VIP
Ja vi spar en del i vårt sinne.
Tar ibland fram dem som ett fint minne.
2020-03-13

  överlevaren VIP
Bra text att ruva på!
2020-03-13

  Feliaxel VIP
Tänkvärt det du förmedlar
2020-03-13

  Öknens Ros VIP
Jo, så är det med poetens vedermödor.
2020-03-13

  Ulf Carlsson VIP
Det är hälsosamt att ha denna distans till sitt skrivande.
Guldäggen kommer att kläckas ibland och de andra går alltid att göra något gott av så småningom.
2020-03-13

  Max Poisé VIP
Ja och jag förundras fortfarande hur en text blir bra...samma förutsättningar och ändå helt skillnad i innehåll och kvalitet..jaja..så är det oförklarligt bara:-)
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP