Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väv





Livets väv har inget givet mönster
växer fram allteftersom

färger och nyanser varierar

en del har jag valt själv
andra har blivit mig givet

de flesta av trådarna
ligger tätt intill varandra

några är glesa
håller knappt ihop

betraktar väven ibland
och ser mitt liv i trådarna








Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-03-16 12:39



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin beskrivning av livet och som det formas.
2020-04-06

  Lena K Nilsson VIP
En bra bild av livet!
2020-03-23

  Ezmeralda VIP
Som livet själv denna väv.
Så fint beskrivet.
2020-03-20

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat med intressanta metaforer om livet som är oss givet.
2020-03-18

  ResenärGenomLivet
Fin beskrivning av livet...
2020-03-17

  Maria Sundelin VIP
Livet går i vågor och fyller oss med många saker
Kramar
2020-03-17

  Olof Lagerhorn VIP
En metafor som fångar både
livets mångfald och komplexitet
och hur vi kan se oss själva i den.


2020-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
som nornorna spinner ödets trådar och som Adriane lägger ut sin tråd att följa, så spinner vi vårt livs väv - vackert om detta!
2020-03-16

  överlevaren VIP
Det finns en röd tråd som knyter ihop livstrådarna.....

2020-03-16

  ULJO
Livet, precis som vi gör det till.
2020-03-16

  BenGust VIP
Träda trådar till tillvarons textilier.
Blir säkert en utsökt väv.
2020-03-16

  M.Eta
Du är så duktig på liknelser. Livet är ju som en lång tråd!
2020-03-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild av ett intressant liv.
Du är en mästare på att hitta
liknelser.
2020-03-16

  Feliaxel VIP
Livet bildar en fantastisk väv
Fantastiskt beskrivet
2020-03-16

  Niliboy
Å alla så spinner vi trådar till livets väv!
Fint beskrivet!
2020-03-16

  Öknens Ros VIP
Fin metafor för livet.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP