Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi ser

..och som när änglarna faller från himelen
..och blommorna dansar i gräset
..som när tron känns äkta och smultron smakar rött
..och då vi sjunger och älskar och förstår varje steg
..och när vi vill och vi gör och våra själar är med
..ska vi minnas i svek eller le för det som är ..




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-23 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva