Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På återseende och skål för de som vågar.


Och så tog sagan slut.



Ditt ansikte

Din dröm

Din tanke och allt det som du vill.



När jag ser på dig

Så förstår jag

Hur vackra tankar blir till.





Fri vers av Whero
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-06 14:41



Bookmark and Share


  Eponine
<3
2020-10-06

  Lottie Ålhed VIP
Vacker kärleksdikt.
2020-09-17

  Mona Nordkvist VIP
Det känns som att det finns mer där bakom.
2020-05-11

  bibbi ahrnstedt
Mycket bra skrivet
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero