Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag göra nu?


Jag drömmer nya drömmar
Flera stycken på en natt
När morgonen kommer
Förstår jag att något förändrats

Min idé och närvaro förstärkts
Övertygelsen än starkare
Tron att saker ordnar sig
som av en vilja i sig själv

Där jag kan vila i ro
Njuta dagen så gott jag kan
Även om snögloppet faller blött
Ta en löprunda i naturen

Det handlar om kontakt
Innerligheten i mig själv
Där känslorna får vara barometer
bestämma graden av njutning för mig

Då spelar inte vädret någon roll
Då finner jag saker att göra
Genom alla murar ser jag klart
Litar till min inre känsla enbart












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-02 09:33



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja det är det, titta lite runt och kom med så många roliga saker att göra.
nattdrömmar är inte längre så trogna, så jag ser ut genom fönstret på morgonen för att glömma dem. Dagdrömmar är mer effektiva. Gott Nytt År hela året!
2021-01-02

  Kungskobran VIP
Känslan jag har
är det enda jag har kvar
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP