Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När våren plötsligt slår



Jag sov alldeles för länge
Som att drömlivet tog över helt
Att drömmarna tog form
utkristalliserade sig

Jag hade det jag ville precis
på ett oprecist sätt
inte precis så jag trodde
i sin kontext

Jag tar mina tankar
löser upp alla knutar
trådar åt alla håll och kanter
lägger ut dem

Tråd för tråd sen
formulerar jag en vision
"Just så här kommer det vara"
Säger jag till mig själv

och vaknar










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP