Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll, men reste mig upp igen

 

 

Förnekelsens skyddande hölje
brast och föll av

naken och sårbar
tvingades jag se sanningen

världen rasade samman

låg i spillrorna
tyckte synd om mig själv

insåg så småningom
att det inte bara var ett slut

utan även en möjlighet
till något nytt

reste mig upp
förväntansfull inför det nya




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2021-02-01 10:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, så ska en slipsten dras...bra och uppmuntrande...
2021-03-05

    Peter Söderqvist
Du vänder motgångar till något positivt i dina texter.
2021-02-26

  Magica VIP
Mycket bra att kunna vända motgångar till utmaningar, kram
2021-02-05

  Maj-Lis VIP
Att resa sej ...kan många gånger ses som omöjligt Starkt av dej
2021-02-04

  Solweig Jansson VIP
Ja, det som känns som en katastrof kan verkligen öppna dörren för något helt nytt och underbart - det har jag själv upplevt !
2021-02-03

  BenGust VIP
Att klarseende kunna se problemet i vitögat förutsätter att man är redo för den påfrestning detta innebär.

2021-02-03

  AiA Maria den fria


Cirklar sluts
Kraftfullt
i livet
välja
naturligt
flöde

Tack för ljus!


2021-02-02

  Magdalena Eriksson VIP
fint att det blev så tänker jag när jag läser den goda nyheten liksom
2021-02-02

  Solstrale VIP
Fint format och god insikt!
2021-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av en nystart.
2021-02-02

  Niliboy
Det är härligt när man kan ta nya tag även i det enklaste!
2021-02-02

  Peter G VIP
Stark och inspirerande dikt!

Det är bara att bryta ihop och komma igen; Motgångar kan vändas till framgång om man kan finna styrkan och kraften!
2021-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och stark dikt om att orka resa sig när världen rastat samman.
2021-02-01

  Eva Helene VIP
Riktigt inspirerande och fint!
2021-02-01

  lila fjäderblomman VIP
Starkt!
2021-02-01

  Öknens Ros VIP
Starkt att resa sig upp och fortsätta.
2021-02-01

  ULJO
Det är en stryka att kunna vända motgång till framgång.
2021-02-01

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om hur en kris också kan innebära möjlighet och start på något nytt.
2021-02-01

  Sparvögat VIP
Att resa sig själv efter det svåra tecknar du så väl med dina ord...
2021-02-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och kloka ord om hur vi kan
resa oss ur motgångar och svårigheter.
2021-02-01

  Maria Sundelin VIP
Per Aspera
Ad Astra
Kramar
2021-02-01

  Feliaxel VIP
Vilken tur att livet vänder till det bättre
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP