Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet

 

 

När livet är trassligt som en garnhäva

och det verkar vara omöjligt att reda upp

börjar jag med den innersta änden av tråden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2021-03-08 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vishet!
2021-03-15

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om att kunna se
livsväven.

2021-03-10

  M.Eta
fyndigt gjort!
2021-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig metafor! Ja man måste börja i sitt inre..
2021-03-10

  Peter G VIP
En fin metafor och Kloka ord! viktigt att börja i en ände så man inte trasslar till det ännu mer!
2021-03-09

  överlevaren VIP
Att arbeta sig inåt och ut reder sig!
2021-03-09

  Anya VIP
Mycket bra strategi. Tycker om din symbolik. Du är så skicklig på det.
2021-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske kan man fuska lite och klippa
av någon tråd här och var, när
härvan blivit alltför trasslig.
2021-03-09

  ULJO
Klok strategi
2021-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så behöver man göra! Klokt och tänkvärt skriftat!
2021-03-08

  lila fjäderblomman VIP
Klokt!
2021-03-08

  Kungskobran VIP
Man måste gå till botten åtminstone enligt Sigmund Freud
2021-03-08

  wiria77
bra skrivet
gäller att börja
någonstans
2021-03-08

    Lena Staaf VIP
Det gäller bara att komma underfund med vilken tråd som är den innersta.
2021-03-08

  Öknens Ros VIP
Allting har en början, gäller bara att börja i rätt ände.
2021-03-08

  Niliboy
Det är gott!
2021-03-08

  AiA Maria den fria
Brinnande
Urkraft
i visdomens låga!

Tack!
2021-03-08

  Feliaxel VIP
Så kloka ord
2021-03-08

  Maria Sundelin VIP
Ja att börja i en ända är klokt
Kramar
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP