Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i dimman

Det är otäckt när din siluett försvinner framför mig

När dina konturer suddas ut 

När jag knappt kan skönja din massa längre 

 

Det är som en hinna som skiljer mig från dig och dem

En dimma

Och jag följer dig med blicken

Men inte in i dimman 




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-07 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár