Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid på marken

öknarna blommar
vinet flödar
frukten och säden mognar
träd täcker bergen
vattnet stiger
barnen leker mätta
fiskarna leker
djuren betar
det är frid på marken
tack människa, du som svettas, ler och stretar




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-12-03 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP