Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på skoj


M,m,m...

Mäktiga ministrar

Miljoner myror

Mognande mullbär

Mystiska magdansöser

Musikerns mollvariant

Målande mersmak

Mörka midvinternatt

Medelsvenssons musfällor




Bunden vers (Annat versmått) av bohemen VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-10 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP