Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång så...

Var vägen,
sakta vandrad
i mitt hjärta

Var sången, 
vackert sjungen 
runt min själ

Var melodin,
mjukt spelad
genom mitt huvud

Var drömmen,
ömt omfamnad
i mina tankar

Var orden,
pirrande nära
i mitt bröst 

© Björn Blomqvist 2021-12-11




Bunden vers av Björn Blomqvist
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist