Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens och vänskapens namn

 

 

Alla behöver vi någon
i livets villervalla
som stadigt håller om
när vi håller på att falla

som lugnt och stilla är kvar
tills balansen kommer åter
hjälper till att torka tårarna
när själen och hjärtat gråter

som känner äkta glädje
när allt det svåra är över
sådana medmänniskor
vi alla ibland behöver

vet hur svårt det kan vara
så jag hjälper gärna till
inte för att jag måste
utan för att jag vill

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-03-07 11:41



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert och fint !!!
2022-03-10

  Niliboy
Så fint du berättar om vännerna som finns där när det är svårt! Dom finns! Tack!
2022-03-10

  Olof Lagerhorn VIP
En bild som i melodiskt flödande
rader visar på kärlekens och
vänskapens centrala roll i våra liv.
2022-03-09

  Blomma-Stjärna VIP
mjuka läkande ord
att vara medmänniska så
- det är finare än att vara miljonär!


2022-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En värmande och medmänsklig dikt att ta till sig. Medkänsla är ingen kostsam historia.
2022-03-08

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande fint!
2022-03-08

  Feliaxel VIP
Fantastikt diktat från en fantastisk människa
2022-03-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin dikt! Kärleksfullt! Man behöver ha riktiga och fina vänner i sitt liv! Tack för dina ord!
2022-03-07

    Lena Staaf VIP
Vänner som lyssnar och ställer upp betyder så mycket. Fin dikt!
2022-03-07

  Kajan VIP
Tycker mycket om rytmen i texten, som mjukt lyfter fram det fina innehållet, och "villervalla" för tankarna till Ferlin.
2022-03-07

  Anya VIP
Bra att ha riktiga vänner. Värdefullt.
2022-03-07

  Lottie Ålhed VIP
Sant och vackert!
2022-03-07

  Öknens Ros VIP
Ja, tänk om alla hade en sådan vän, som finns där för att trösta och ge en varm kram när det känns svårt i livet.
2022-03-07

  Monica Lindgren
Vänligt, ljust innehåll! Ja, om alla bara hade någon, som höll om, när det är svårt...
2022-03-07

  WyS VIP
Viktiga ord!
Om att finnas till för sin nästa, med närvaro och tröst!
2022-03-07

  Sparvögat VIP
Så fina ord, att räcka ut en hjälpande hand till de som behöver…
Kärleksfullt!
2022-03-07

  Maria Sundelin VIP
Fint och jag håller helt med dig
Kramar
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP