Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Vilsna

vilsna ögon
vilsna tankar
vilsna leenden
vandrar samman

på vilsna vägar
är vi alla

vilsna själar
vandrar samman




Fri vers (Fri form) av P.H Hammar
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-25 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.H Hammar
P.H Hammar