Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir polemik

Att vara bredvid dig

en ny person

Det blir en spännande polemik!

Jag har haft det för tråkigt

Det har inte hänt särskilt mycket

Så -- nu vill jag glöda...

Om du ger mig din glöd

Så ska du få min.

Det är väl viktigt att brinna

för varann och för Livet självt.

Ja, vi är så olika -- men det är ju det som är spännande...

jag är inte rädd

Men varsam...




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-04 15:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
förälskelse
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP