Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ångest


Känslodurk

Det är som att
ångestens känslodurk
tvångsmakar mig åt
nån form av mer
renodlad personlighet
en svartare och enklare sådan
som förmår att tycka om
barfotagående
och en banan efteråt




Fri vers (Prosapoesi) av HRoger Simonsson
Läst 139 gånger
Publicerad 2022-04-06 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HRoger Simonsson