Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El Diablo

Sån otur jag har
Går runt o söker svar

Jag valde en dålig väg
Nu finns ingen utväg

Han var i mitt rum
Han såg lite skum

Min själ valde att sälja sig
I utbyte om att bli en berömd o talangfull tjej

Shit nu finns ingen flyktväg
Jag är fastbunden i hans livsväg

Capricorn season aka djävulens tid
Jag är offer i hans maktstrid

För ikväll vankas det planer
Jag sitter i trubbel, precis som i romaner

Herre min frälsare förlåt mig nångång
Men har lovat Diablo för en ljus framgång

Inte för att jag ville ha uppmärksamhet
Handlar mest om min osäkerhet

Självhat o identitetskris, vad har jag gjort mot mig själv?
Vandrar o försöker få svar omkring runt en älv

Vi syns i helvetet inom kort
Hälsa Lucifer o Belial så länge, de är långt bort




Skapa | Skriva av Ariana Lajmiri
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Lajmiri