Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red haired girl

Om du flyr så flyr jag med dig
Och om tvekar så flyr jag hursomhelst
Du är precis den jag vill älska för evigt
Om du går så stannar jag
Kommer du tillbaka, står jag kvar här
Du är allt jag någonsin sökt efter
Ha något att komma hem till
Och känna kärleken precis i hemmet
som jag växte upp i
Jag bara släppte taget snabbt
Av dig min så kallade drömtjej
Borde jag försökt vinna tillbaka dig?
Du verkade så bestämd jag gav upp
Jag föddes till att dö
Likaså du

Och vi ska dö tillsammans




Skapa | Skriva av Ariana Lajmiri
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-04-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Lajmiri