Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en tavla

 

 

 

På nära håll

ser man detaljerna

 

på avstånd

ser man helheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-07-18 09:16



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Klokt och insiktsfullt =)
2022-07-24

  Margit Grell VIP
Viktigt med ett steg tillbaka ibland. Bra formulerat!
2022-07-23

  Susen VIP
Fint fångat! Insiktsfullt
2022-07-20

    ADI Nehlin
Så sant, kloka ord.
2022-07-19

  Niliboy
G!
2022-07-18

  Niliboy
så är det no
2022-07-18

  Maj-Lis VIP
Så sant
2022-07-18

  Eva Helene VIP
Ja, mycket bra liknelse!
2022-07-18

  överlevaren VIP
Ord som synliggör...bra skärpa!
2022-07-18

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur erfarenhet och år
ger fördjupad kunskap.
2022-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
ord som ger perspektiv - tack!
2022-07-18

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2022-07-18

  Sparvögat VIP
Ja, och så viktigt att se dem båda…
Fint tecknat!
2022-07-18

  Kajan VIP
Rent och koncist om en till synes självklar insikt, men jag upplever att den ofta kommer med åren, och erfarenheter som förändrar perspektiven.
2022-07-18

  Kungskobran VIP
Om man bor utomlands och ser Sverige på avstånd får man ett annat perspektiv på vad som pågår i landet.
Man ser inte skogen för bara träd.
Det är de små små detaljerna som gör det som Povel Ramel diktade.
Djävulen finns i detaljerna
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP