Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du är skiner alltid solen

Du sa: Där jag går, skiner alltid solen

Så kom
Lys upp min vardag
Med din närvaro

Utan ditt sken är jag svag

För det är du som är solen
Det är du som lyser upp världen omkring dej
Så som solen ger sken åt månen och gör den synlig
Så lyser även du upp mitt liv

Snälla kom
Lys upp min väg i mörkret
Och ge mej hopp om livet

Vart du än går där skiner solen
Och där du går där vill jag också gå

För det är du som är solen
Du lyser upp min värld
Och värmer min frusna själ
Säg att du vill värma mej
Att jag skall få gå bredvid dej

Men om du försvinner
Försvinner solen med dej
Och ingen måne skall någonsin synas mer

Och jag försvinner liksom du
För är det du som är solen
Så är det jag som är månen
Och jag behöver dej…




Fri vers av Oikosulkusi
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oikosulkusi