Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går vidare

Jag går vidare
Med tunga steg

För mitt hjärta har jag lämnat hos dej
Och min själ vill ingenstans hellre va än där du är

Men jag går vidare
Tom innuti
Som ett ruttet ägg
Kunde tro det då var lätt
Att det inte fanns någonting som tynger mej
Men det finns det
Det är det förflutna som är förlorat för alltid
Och framtiden som aldrig blev

Jag går vidare
Men med allt annat än lätta steg
För det är omöjligt att bara glömma




Fri vers av Oikosulkusi
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-28 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oikosulkusi