Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucked up

I'm so fucked up
It's too late
For saviour

Too late babe

Darkness
Like a blanket
Over my face

And I'm breathing it
I'm taking you in

You're the best babe

Regrets or promises
For the future

Our future babe?

Hope is gone
Or will you make me
Take me
Surrender me

With you love babe

Back to life
Hope to life

Strong together
You and me

Yes you and me babe








Fri vers av Virvelvind
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-30 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text, innerlig och varm. BRAVO!
2022-09-29

  Larz Gustafsson VIP
It's never too late for Jesus.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind