Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma gick bort i början på maj i år


Saknad

Vi sågs senast på
Valborg

I maj sågs du ej

Med ett hjärta av
sorg

Du lämnade mig!




Bunden vers (Rim) av InzanityQueen
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-08-06 19:04



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mmm, sorgesam. Jadu, vilket plötsligt tomrum!

Som dikt gillar jag hur "Vi sågs" vänds till "sågs du". Och man kan läsa slutet från två håll.. ..som att bägge har det där sorg-hjärtat?!
2022-11-03

    ej medlem längre
Oändligt känslig text. Avslutningen ”Du lämnade mig” är SUPERSTARK!
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

InzanityQueen
InzanityQueen