Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte fira Netas födelsedag i morgon.


Det saknas en prisma i livets fönster

 

 

Vi hängde som prismor
i livets fönster

glittrade i ljuset
i regnbågens alla färger

när Neta förlorade fästet och föll
blev det mörkt

ljustet återkom
men svagare än det som var

jag hänger kvar
men glittrar inte som förut

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-09-02 09:30



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Ledsam o fin
2022-09-28

  Sparvögat VIP
Fina ord som griper tag och berör…
2022-09-06

  Eva Helene VIP
Åh så gripande, blir berörd av din fina text.
2022-09-05

  Magica VIP
Berörande, kram<3
2022-09-05

  Angélica Kloberg VIP
Saknad, klädd i mycket vackert symbol-språk!
2022-09-04

  Evelyn Falk Möller VIP
Berörande och vacker dikt som väcker minnen av de som gått före...
Tror dock att det är när vi själva (egot) upplever att vi inte glittrar lika mycket som förr som vi glittrar som allra mest.
Kramar om.
2022-09-04

  överlevaren VIP
Starkt och berörande.....
2022-09-03

  Lottie Ålhed VIP
En stor förlust och saknad väl beskriven här. Mycket fint.
2022-09-03

  Lehva VIP
Sorgen är evig. Likaså din kärlek och din förmåga att beskriva. Du berör.
2022-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
en saknadens sång från en sargad prisma som trots allt innehåller hela regnbågens glitter
2022-09-02

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ord om saknad, kärlek och minnen.
2022-09-02

  Niliboy
Ja, huga ligen, måtte ingeting hända!
2022-09-02

  Öknens Ros VIP
I minnet finns den saknade kvar.
2022-09-02

  Klint
vackert när du sätter ord på det
en saknad som aldrig försvinner
din prisma sticker ut
2022-09-02

  Glitträ VIP
Glittrar gör du
Kram
2022-09-02

  Kungskobran VIP
Tiden läker inte allt
2022-09-02

  Maria Sundelin VIP
Vackert beskrivet om saknaden
Kramar
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP