Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla samma


Utan kläder är vi alla nakna

Utan kläder är vi alla nakna.
Alla är vi samma skrot och korn.

Vi lever och dör. Älskar och hatar.
Skillnaden är väl hur vi lever och bor.

Den ena är bunden och den andra är fri.
Vi gråter och skrattar, när livet blåser förbi.




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-23 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano