Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina drömmars kärlek

"En känsla vibrerar genom rummet,
luften blir kvävande tunn
Du andas stötvis - tungt

Rytmiskt vi rör oss som i trans,
elektrisk magi
Förlorad i stunden

Svetten klibbar i min panna,
rinner ner i mina ögon
Förblindar mitt väsen

Naken och blind - som en kattunge,
faller jag skoningslöst
Ner i avgrundens djup

Väcks med ett ryck - lycklig
Famlar efter din hand,
kysser dina fingrar

Ty mina drömmars kärlek Du är,
vacker i mina drömmar

Aldrig mer ville jag vakna"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-07 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl