Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Redan innan vi var något eget
När vi var ett med henne
Var det enda vi hörde
Hjärtat som gav oss liv
När vi hör rytmen av musik
Masserar vi våra öron
Till eufori
Varje upprepande vibration
Påminner oss
Om det första vi hörde
Våran mors hjärtslag
Livets symfoni




Fri vers av Daniel Marton
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-12-20 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton