Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


When beauty touch

 

 

Beauty touch my eyes ~ when autumn time is here
The wisdom of disguise ~ the colors are so clear

Beauty touch my soul ~ when spring time is here
The light seldom hides ~ the loveliness is near

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2023-03-21 08:15



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du bjuder på en ömsint vårdikt och ett magiskt foto. Vackert skildrat
2023-03-28

  Niliboy
Så vackert om tiden och årstiderna!
2023-03-27

  Anya VIP
Åhh så vackert om att acceptera alla årstider. Allt har sin tjusning. Denna sparar jag för att minnas när hösten kommer.
2023-03-26

  Eva Helene VIP
Fantastiskt fint i ord och bild!
2023-03-25

  Solstrale VIP
Ödmjukt skaldar du om livets återvändande efter dvalans tid. Vackert och livgivande att bjudas på! Varmt tack!
2023-03-24

  MaLo VIP
Vissa ord är vackrare på engelska - disguise, seldom och loveliness...
Fint och omsorgsfullt sammanfogade av dig.
2023-03-24

  Peter G VIP
Vilken härligt fin vårdikt! En hyllning fylld av ljus och glädje precis som denna ljuva årstid!
2023-03-23

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt till vackert foto.
2023-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till våren, den bästa årstiden tycker jag.
Fint foto, ögonfröjd.
2023-03-22

  Kajan VIP
De två strofernas inledande ord blir både bön och upplevelse här, och skönheten i det uppenbarade genomstrålar hela texten.
2023-03-21

  Ninananonia VIP
Beauty in words
2023-03-21

  Öknens Ros VIP
Skön poesi för själen.
2023-03-21

  Olof Lagerhorn VIP
A wonderful write!
There are things sparrows see...
in one single moment, blessed,
a gift for us...from thee.

2023-03-21

  Anya VIP
Åhh vilka varma ord om det som kommer. Våren är fantastisk. Tack för att du påminner.
2023-03-21

  Vindsvala VIP
Det är en förmån att kunna se skönheten i varje årstid. Naturen är en storslagen upplevelse i färger och ljud.
Bedårande foto i soluppgångens tid!
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP