Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt. Försökt få ut min känslor om min lilla prinsessa i ord.


Min dotter

Den enorma kicken av ren lycka
inuti min för ögonblicket blottade själ
Den ofattbara men kännbara kärleksgnistan
som sprakar loss i mitt hjärta
Jag svävar i ett moln av himmelsk eufori
när du ser på mig
sorglös i mina trygga armar
Vilken enorm kraft du har redan nu
så liten
så sårbar
så underbart vacker
Jag blir så mållös
så undergiven din makt
Jag ljudade orden till dig
som jag känt att jag måste få uttala
med en tydlig viskning
'Du är det bästa som någonsin hänt mig'
Med endast din blick så fick du mig att förstå,
att bli helt säker på
att det är så här det känns att verkligen leva
det man kallar för meningen med livet
Du gav mig den




Fri vers av LeffeLee
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-14 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeffeLee

Senast publicerade
Min dotter
* Se alla