Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina färger


hon sa till mig

byt inte ut dina färger


var som du är

i cerise rött gult

livets färger


uttryck dig i ord

håll dem inte tillbaka

det är en gåva du fått


använd den 

spela och sjung

måla och skriv


jag skapar

har nycklarna i min hand

öppnar alla dörrar låter ljuset in





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-27 14:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en påminnelse eller åminnelse att lyssna till sitt inre, och ge den skapande kraften lejd. Din dikt inspirerar och ger belysande perspektiv, att aldrig överge sitt driv, eller det som för en framåt i livet.
2023-03-28

  Kungskobran VIP
Måla ditt liv
utan bråk och kiv
med skön poesi
som gör dig lycklig och fri
2023-03-27

    Kämpendahl VIP
Det smög in ett fel
ett viktigt INTE föll bort Poesia.
2023-03-27

    Kämpendahl VIP
Allt tillåtet så länge färglöshetens demon gör insteg Poesia. Nåväl till och med det kan bringa färg och liv genom att dämpa kakafoni. Behåll din färg!
2023-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kreativitet och skaparglädje.
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP