Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, Moder Jord

Åh-åh  Moder Jord

Hur kan vi leva här

Utan att förstöra dig?

Det frågar du- det frågar jag.

 

Åh-åh Moder Jord

Vi har förgiftat dig

ja, vi har skövlat dig

å vi har skändat dig.

 

Broder Regn du faller nu

Du gråter å du sörjer nu

För torkan har bedrövat dig

Den dödar dig, den dödar mig.

 

(Detta är en sång,men melodin kan jag inte skriva här. Kanske sätter du själv en melodi till den?)

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 14:47



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bry oss om vår planet
hoppas jag inte är för sent
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP