Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan en blomma vara?

Dom säger jag är som en blomma

Hur kan en blomma vara onyttig?

Ja, högre makt, låt mig blomma...

å sprida väldoft å glädje...

Jag öppnar min kalk mot solen

å sen får jag vara en blomma

som bara är med sin livsglädje...

Ja, bara vara den blomma jag är.

Tack, Gud för det.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-03 11:19



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Tack blomman!
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP