Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en tävling på ett bibliotek, var uppgiften att plockat ut 5 titlar och skapa en dikt! Här är mitt bidra, som blev uppmärksammat av juryn


Boktitelpoesi

Horisonten klarnar (B. Huldt)
Kanske är det allt du behöver veta (E.Lockhart)
När tiden vänder (C.Tham)
De ville så mycket (B.Bjelvestam)
Godnatt, jord (L.Johansson)




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-26 12:43



Bookmark and Share


  MagisterZ
Snyggt!
2023-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Jean Paul Sartres "Äcklet" hade kanske inte platsat.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP