Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traumat - Övergrepp



Det fanns en tid jag sökte
grävde djupt i mina lager

Förväntade mig någon slags reaktion
blev ledsen när du begav dig

När du lämnade mig ensam kvar
med frågetecknen, men idag

blir jag mindre förvånad
mer förstärkt i mina aningar


De röda flaggorna
tiden som gick

det överslätande inre barnet
som visste hon skulle bli utan

om hon följde de signaler
som berättande om övergrepp


Idag vilar jag i ron
tryggheten i mig själv

Önskar dig lycka på vägen

Går själv












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-27 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP