Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2018


Pepparkaksrymden



Himlavalvet
med alla stjärnor
och planeter

verkar så verkliga
när jag ser dem
från köksfönstret

Att man kan ta sig dit
sitta på en kant
och dingla med benen

Tänka sig att ha med
något att tugga på
en pepparkaka
för smaken minner
om rymd

Rymden i all sin magnitud
med pepparsmak och allt
bakas till hårda kakor
och äts på månens kant

Så sant!
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-11 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP