Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I strimmor



När solen går upp denna morgon
vaknar jag
till liv

Det är som att strålarna
penetrerar
skuggorna

I natt har jag drömt
om en framtid med dig
nära


Förhoppningen ligger
som en vacker sommarduk
över mitt ansikte

Förtroendet i strimmor
som fördelad
av universums krafter

En magnifik kratta
som gör ränder på ett plan
sårar mig


Lämnar mig där
blödande




















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-11 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP